Podcast

I manges øjne er podcasts et medie som bruges til underholdning. Vi nyder alle godt af Mads & Monopolet eller DR's egne Podcast-historier, men de seneste år er Podcasts også blevet en integreret og uvurderlig del af virksomheders branding og positionering. Mange virksomheder anvender podcasts til at markedsføre sig, uddanne kunder og arbejdere, for at positionere sig som eksperter i markedet eller bare for at fortælle en historie. Det er et utrolig stækrt værktøj som er i rivende vækst i øjeblikket. 

Hvad end dit formål er, ved vi, at det kan være en uoverskuelig proces at gå igang med og vedligeholde. Hvad for noget udstyr skal du bruge for at komme i gang? Hvordan lyder en god podcast? Hvor får du musik, som passer til din podcast og dens udtryk? Hvordan redigerer du din podcast på bedste vis? Alt dette hjlæper vi med. Lige fra indkøb af det passende udstyr, til hjælp med redigering, komponering af den rette musik og udgivelse. 

Vi hjælper med at bringe din podcast-vision til virkelighed. 

1. Udstyr

2. Redigering

3. Musik

4. Udgivelse

Hvad er vigtigt i en god Podcast?

Den gode historie! 
Det siger måske sig selv, men man kommer ingen vegne uden en god historie i Podcast-verdenen. Man kan have det fedeste optage-udstyr og den mest passende musik, men uden en god historie, bliver det kedeligt. Vi ved også, at alle vores dejlige kunder er ildsjæle i det de arbejder med. I har sikkert allerede en fed ide til en Podcast, som bare skal sættes i gang. Hvis I ikke har det, så tøv ikke! Vi stiller gerne vores skøre hoveder til rådighed.


1. Udstyr
Du kunne godt hive din iPhone frem af lomme, åbne Memo-appen og optage løs, men hvem gider lytte til telefonrørskvalitet i flere timer? Et god setup er ikke bare vigtig for at give en ordenligt optagekvalitet, men også for at sikre at det er nemt for dig at optage. Vi hjælper dig med det setup som passer præcis til dine behov og som bare virker. Hver gang. Hvis du er i tvivl om noget, hjælper vi dig igang. Vi er både hurtige og meget pædagogiske :-) Det bedste af det hele, sprøger du? I vores moderne dage behøver det faktisk ikke være særlig dyrt eller kompliceret. Hurra for teknologien! 2. Redigering
Så.. De gode historie er i kassen og lyden er god, men altså. Det der Podcast er svært. Du fik sagt nogle ting der ikke skulle med og måske er hele Podcasten liige til den lange side? På dine instrukser redigerer vi Podcasten. Vi klipper dine smask, nys og prutter ud af Podcasten, så der kun er det tilbage, som skal være der. Hvis du har optaget over flere gange, redigerer vi lyden, så det passer sammen. I redigeringsfasen tager vi også lyd-kvaliteten til næste niveua. Men kan det i det hele taget blive bedre, spørger du? Ja da, det kan du tro. Vi bruger nørdede ting som kompressorer, equalizers, automatisering og meget andet, så stemmerne, lydene og alt det andet i din Podcasts lyder og oser af kvalitet. Vi kan ligeledes fjerne udnødvendig baggrundsstøj, vindlyde og hvad du nu ellers har udsat din kære Podcast for.  

 

 

3. Musik
Musikken er en vigtig del af en hver Podcast. Den bruges generelt som intro/outro jingle og som breakers løbende i din Podcast. Den identificere dig, din Podcast og dit budskab på meget få sekunder. Den vækker følelser og associationer hos lytteren, som er vigtige i defineringen af din Podcast. Det er derfor vigtigt, at den passer specifikt til dig. Måkse har du en Podcast om træning og har brug en intro fyldt med power og energi? Måske har du en Podcast hverdagens problemer, som har brug for en mere hverdags-agtigt intro som er relaterbar. Vi kan komponerer fed musik kun til din Podcast, så den passer til dig, din Podcast og dit udtryk. Adskil dig fra mængden af Podcasts med generiske royalty-free musik - Få lavet musik kun til din Podcast og dit udtryk.

 

4. Udgivelse
Din Podcast spiller nu fuldstændig. God lyd, fed musik - Vi har gemt det vigtiste til sidst! Få udgivet din Podcast. Vi hjælper med at få den ud på alle Podcast services, så dine lyttere, kunder og forældre har bedst mulighed for at høre den.   

 

 

Musik

Producering af jingle og breakers

Specialskrevet kun til dig

Du køber alle rettigheder

Engangsbetaling

Ubegrænset revisioner

 

 

Pris: Fra 5.000 kr. 

 

Redigering

Redigering og efterbehandling af din podcast

Fjernelse af smask, "øh" osv.

Optimering af din lyd

Fjernelse af støj, susen mm.

Engangsbetaling pr. Podcast

 

 

Pris: Fra 1250 kr. pr Podcast

 

 

Abonnement

Hjælp til din Podcast på abonnement

Rabat på musik

Redigering/optimering af dine Podcast

Hjælp til udgivelse


 

 

Kontakt for pris
 

 

 

Gi' lyd - Så giver vi lyd igen :-)