Online Mixing & Mastering

Mixing & Mastering er de sidste trin inden jeres musik er klar til udgivelse. I mixing bliver blandt andet både frekvenser og niveauerne balanceret, dynamikken bliver kontrolleret og effekter bruges efter behov. Alt dette og meget, meget mere er med til at lave et godt mix! Mastering er det sidste skridt inden udgivelse - Det er så at sige kirsebæret på toppen. Musikken rettes til frekvensmæssigt og dynamisk, så det lyder godt på alle platforme. 

Vi tilbyder online mixing og mastering, således du kan få din musik klar til radioen med en professionel lyd. Det er lige meget hvor du har fået optaget din musik - Vi klare mixingen og masteringen! Du sender blot dine filer til os online, og så mixer vi dit nummer inden for en uge. Vi er selvfølgelig i kontakt under hele processen, da det er din lyd vi skal finde! Sammen med vores politik om ubegrænset revisioner er du garanteret tilfredshed! Læs mere om vores ydelser og lyt nogle af vores lydeksempler her!

Mixing

Hos The Wave Studio ser vi mixing som et instrument i sig selv. Det er en kreativ proces der kræver kommunikation mellem os og dig, da vi bestræber os på at opnå lige præcis den lyd du søger. Derfor opfordre vi til at vedlægge én eller flere sange der har elementer af den lyd du vil opnå i dit mix. Vi vil være i dialog under hele forløbet, og der kan løbende blive sendt eksempler til dig, så vi i fællesskab ikke er i tvivl om, at vi er på rette vej. Vi bruger highend outboard gear og plugins til at opnå det bedste resultat! Kontakt os for mere information om studiets udstyr. 

Mastering

Masterings hos The Wave ses også som en kreativ proces. Vi master efter dine behov og forespørgsler, og vi giver selvfølgelig altid gode råd, for at du opnå det bedste resultat. Er det til YouTube, iTunes eller Spotify? Vi laver masteringen der opfylder dine behov. Vi gør brug af både analogt og digitalt udstyr for at give dig den helt rigtige mastering. Send os dit mix og få en gratis mix-kritik forud for masteringen.