Er du på udkig efter nogen som kan gøre din musik 100% klar til udgivelse?


Få den mest personlige online mixing & mastering service du nogensinde har prøvet.

Mit navn er Daniel, og jeg driver det specialiseret online 
mixing og mastering studie, Wave Studio. Mit mål er at tilføje dybde, punch, vægt, shine og bredde til din musik gennem mixing og mastering, så din musik bliver helt klar til udgivelse, og så dit udtryk som artist eller producer skinner klart igennem. Det hele foregår online på den mest personlige måde, du kan forestille dig.

Jeg har mange års erfaring og har arbejdet for artister på alle niveauer af deres karrierer. Jeg værdsætter hvert enkelt projekt som kommer gennem mit studie, og jeg vil rigtig gerne høre mere om lige præcis dit projekt. Så udfyld formularen herunder - Så hører du fra mig.

Klar på at tage en snak om dit næste projekt?

Gi' et klik her og udfyld formularen.

For at kunne lave det perfekte mix til lige præcis dig, som samtidig passer i dit univers som artist, bruger jeg meget energi på kommunikation. Vi tager både en snak inden jeg går igang, holder kommunikationen i processen og laver en god overlevering, når jeg har et første mix eller master klar. På den måde kan jeg lære både dig, dit udtryk og din musik at kende, og lave den fedeste lyd til dig. Derfor er min kontaktformular også liiidt længere en mange andres. Men jeg lover dig, det er det hele værd.