Online Mixing

Mixing er stadiet efter du har fået optaget din musik. I mixing-fasen bliver alle de forkskellige elementer af din sang mixet sammen til et sammenhængende stykke musik. Både niveauer, frekvenser og dynamik balanceres, tilpasses og behandles kreativt, og effekter bruges efter behov, således lydbilledet kommer til at afspejle stemningen i din musik. Vi mixer i vores akustik-reguleret lydstudie med digitalt såvel som analogt udstyr, for at opnå det bedste resultat. Efter mixing kommer mastering, som er det sidste stadie inden din musik er klar til udgivelse. Det hele foregår online - Du sender dine filer og vi sender et mix tilbage. Sådan fortsætter vi indtil du er helt tilfreds!

Vi ved at din musik er personlig. Det kan derfor være svært at vælge den helt rigtige til at mixe din musik. Derfor gør vi også en dyd i god kontakt mellem os og dig gennem hele procesen. For at sikre, at du vælger rigtigt, tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti - Du betaler først, når du er tilfreds med mixet. Hvis du ikke er tilfreds, koster det dig ikke en øre. Det er vores måde at vise sikkerhed i vores færdigheder.  
 

Fuldt mix

Komplet mix af dit nummer

Inklusiv mastering

Ubegrænset revisioner

7-10 dages leveringstid

Leveres i 44,1 kHz, 16-bit og MP3
hvis ikke andet ønskes

 

Mixing af op til 31 spor; 2000 kr. pr. mix
Mixing af 31 spor og op; 3000 kr. pr. mix

 

Beat & vokal mix

Mix af stereo-beat med vokaler

Inklusiv mastering

Ubegrænset revisioner

7-10 dages leveringstid

Leveres i 44,1 kHz, 16-bit og MP3
hvis ikke andet ønskes

 

Pris: 1.250 kr. pr. mix


 

Hvordan fungerer det?

1. Gi' lyd!

Brug for et mix? Giv os et kald eller send en mail. Så tager vi en snak om dine behov og tanker. Vi skal finde lige præcis den lyd, som passer dig og din musik bedst!

2. Upload

Når du er klar til at få mixet din musik, vil vi sende et link, hvor du kan uplode dine filer igennem. Send gerne eventuelle mix-referencer med.

3. Mix-time!

Vi bekræfter at dine spor er i vores kyndige hænder, og vi begynder at mixe! Vi vil være i kontakt under hele processen - Hvis du har sprøgsmål, skriver du bare!

4. Dit mix

Når dit super-sprøde nye mix er klar, modtager du et link i din indbakke. Hvis du har nogle rettelser, svarer du blot tilbage. Lav gerne et overskueligt PDF-dokument med rettelserne.