Online Mixing

Mixing er stadiet efter du har fået optaget din musik. I mixing-fasen bliver alle de forskellige elementer af din sang mixet sammen til et sammenhængende stykke musik. Både niveauer, frekvenser og dynamik balanceres, tilpasses og behandles kreativt, og effekter bruges efter behov, således lydbilledet kommer til at afspejle stemningen i din musik. Jeg mixer i mit akustik-regulerede lydstudie med digitalt såvel som analogt udstyr, for at opnå det bedste resultat. Efter mixing kommer mastering, som er det sidste stadie inden din musik er klar til udgivelse. Det hele foregår online - Du sender dine filer og jeg sender et mix tilbage. Sådan fortsætter vi indtil du er helt tilfreds!

Jeg ved at din musik er personlig. Det kan derfor være svært at vælge den helt rigtige til at mixe din musik. Derfor gør jeg også en dyd i god kontakt gennem hele procesen. For at sikre, at du vælger rigtigt, tilbyder jeg 100% tilfredshedsgaranti - Du betaler først, når du er tilfreds med mixet. Hvis du ikke er tilfreds, koster det dig ikke en øre. Det er min måde at vise sikkerhed i mine færdigheder.  
 

Fuldt mix

Komplet mix af dit nummer

Inklusiv mastering

Ubegrænset revisioner

7-10 dages leveringstid

Leveres i 44,1 kHz, 16-bit og MP3
hvis ikke andet ønskes

 

Fuldt mix; 4000 kr. pr. mix
Stem mix (max 15 stems); 2000 kr. pr. mix

 

Beat & vokal mix

Mix af stereo-beat med vokaler

Inklusiv mastering

Ubegrænset revisioner

7-10 dages leveringstid

Leveres i 44,1 kHz, 16-bit og MP3
hvis ikke andet ønskes

 

Pris: 1.500 kr. pr. mix


 

Hvordan fungerer det?

1. Gi' lyd!

Brug for et mix eller er du bare ude for at teste markedet af? Gi' lyd og udfyld formularen her. Så tager vi en snak om dine behov og tanker. 

2. Lad os snakke

Jeg tager kontakt til dig, så vi kan tage en kort snak. Det er en stor del af min process for at opnå det fedeste mix til dig. Vi snakker om dig, din musik, dit udtryk og mere.

3. Mix-time!

Nu er det tid til at lave min magic :-) Vi vil være i kontakt under hele processen, for at sikre at mixet passer præcist til dig som artist. Hvis du har sprøgsmål, skriver du bare!

4. Dit mix

Når dit super-sprøde nye mix er klar, modtager du et link i din indbakke. Hvis du har nogle rettelser, svarer du blot tilbage. Lav gerne et overskueligt PDF-dokument med rettelserne.