Referencer

Før/efter eksempler

Kommentarer

"Jeg synes, at det har været en rigtig spændende proces at være med til både indspilning og nu det færdige produkt. Jeg skal hilse fra hele koret og sige dig mange tak! Vi synes, at det er fabelagtigt, det du har lagt i det, og at produktet er blevet rigtig godt!" 

- Torben, Skødstrup Kirkes Kantori

"Det har været en utrolig stor fornøjelse at samarbejde med Daniel, han lytter til sin kundes behov, og prøver så godt som overhovedet muligt at skræddersy et produkt som passer til mig, og hvis noget skal laves om, går der ikke lang tid før der lander en opdateret fil i min indbakke. Jeg er meget tilfreds og kan til hver en tid anbefale Daniel, og vil helt sikkert gøre brug af ham igen."

- Lasse Primdahl

"Daniel har mixet og mastereret adskellige sange for mig i løbet af det sidste års tid og jeg kan varmt anbefale ham. Han er ikke bare teknisk dygtig på sit felt, men også en meget behagelig person at arbejde sammen med. Han gør altid sit ypperste, og stopper ikke før jeg er tilfreds.
Jeg vil helt sikkert benytte ham i fremtiden også."

- Mimmi Löfvall

Samarbejdet med Daniel var en positiv oplevelse. Han arbejder målrettet og har styr på sit udstyr. Han er hele tiden opmærksom på kundes behov og ønsker og kommer også gerne med gode inputs til evt. forbedringer. Gennem hele forløbet kunne det mærkes at han arbejder med numrene, som var det hans egne og formår også - på kort tid -  at levere et færdigt produkt der lever op til forventningerne. 

- Bash Saaid, D'Facto