Mastering og vores filosofi

Mastering er det sidste stadie inden udgivelsen af din musik. Det er kirsebærret på toppen af den utrolig lækre cup-cake som er dit mix. I mit specialiseret studie med monitor-system fra Barefoot Monitors, lægger jeg sidste hånd på din musik, så den klar til udgivelse på diverse platforme. 

Jeg ved, at det kan være skræmmende at skulle vælge en fremmed til at master din musik, uden overhovedet at vide hvad de kan gøre for din musik og om deres lyd i det hele taget passer til dig. Derfor tilbyder jeg en gratis test-mastering, så du kan finde ud af, lige præcis hvad jeg kan gøre for din musik - Show it, don't tell it. Jeg er sikker på, at du vil kunne høre, at kvaliteten er i top, og at kunde-serivcen er uden kompromis. 

Bestil en test-mastering nedenfor ved at sende os dit nummer. VJegmaster din sang og leverer et sample tilbage til dig indenfor 2-3 dage. Hvis du kan lide samplet, kan du bestille den fulde master eller hyre mig til dit næste projekt. 

Få en gratis test-mastering af din sang. Send din musik med det samme! 2-3 dages leveringstid

Upload sang til mastering

Mastering

Mastering af et stereo track online

Gratis feedback på dit mix inden mastering

Ubegrænset revisioner

2-3 dages levering

Leveres i 44,1 kHz, 16-bit og MP3, hvis ikke andet ønskes

 

Pris: 450 kr. pr. sang

Stem-mastering

Mastering af mix splittet op i max 5 stems

Gratis feedback på dit mix inden mastering

Ubegrænset revisioner

4-5 dages levering

Leveres i 44,1 kHz, 16-bit og MP3, hvis ikke andet ønskes

 

Pris: 1000 kr. pr. sang

  • Erfaring & high-end udstyr
  • Unik og specialiseret til din musik
  • 2 - 3 dages leveringstid
  • Gratis test-mastering
  • Konkurrencedygtig pris!
  • Ærlig og gratis mix-feedback

Hvordan fungerer det?

Lad os snakke

For at starte et projekt, skal du blot udflyde formularen her. Derefter tager jeg kontakt til dig så vi kan snakke lidt om din musik. Hvis du ikke er helt sikker på, at det er lige netop mig som skal master din musik, kan du altid få en test-mastering - helt uden beregning. Så bliver det ikke federe!

Mastering!

Når vi har modtaget din musik og taget en snak om din musik, går jeg igang med at master. Hvis du har bestilt mix-kritik, sender jeg denne før, jeg går igang med masteringen. Hold dig ikke tilbage hvis du har spørgsmål til processen.

Modtag din mastering

Når din mastering er klar, vil du modtaget et link hvor du kan downloade din musik. Hvis du har nogle rettelser, svarer du bare tilbage på mailen. Så klarer jeg rettelserne hurtigst muligt.