Mastering og vores filosofi

Mastering er det sidste stadie inden udgivelsen af din musik. Det er kirsebærret på toppen af den utrolig lækre cup-cake som er dit mix. I vores specialiseret studie med monitor-system fra Barefoot Monitors, lægger vi sidste hånd på din musik, så den klar til udgivelse på diverse platforme. 

Vi ved, at det kan være skræmmende at skulle vælge en fremmed til at master din musik, uden overhovedet at vide hvad de kan gøre og om deres lyd i det hele taget passer til dig. Derfor tilbyder vi en gratis test-mastering, så du kan finde ud af, lige præcis hvad vi kan gøre for din musik - Show it, don't tell it. Jeg er sikker på, at du vil kunne høre, at vores kvalitet er i top, og at vores kunde-serivce er uden kompromis. 

Bestil en test-mastering nedenfor ved at sende os dit nummer. Vi master din sang og leverer et sample tilbage til dig indenfor 2-3 dage. Hvis du kan lide samplet, kan du bestille den fulde master eller hyre os til dit næste projekt. 

Få en gratis test-mastering af din sang. Send din musik med det samme! 2-3 dages leveringstid

Upload sang til mastering

Mastering

Mastering af et stereo track online

Gratis feedback på dit mix inden mastering

Ubegrænset revisioner

2-3 dages levering

Leveres i 44,1 kHz, 16-bit og MP3, hvis ikke andet ønskes

 

Pris: 400 kr. pr. sang

Stem-mastering

Mastering af mix splittet op i max 5 stems

Gratis feedback på dit mix inden mastering

Ubegrænset revisioner

4-5 dages levering

Leveres i 44,1 kHz, 16-bit og MP3, hvis ikke andet ønskes

 

Pris: 800 kr. pr. sang

  • Erfaring & high-end udstyr
  • Unik og specialiseret til din musik
  • 2 - 3 dages leveringstid
  • Gratis test-mastering
  • Konkurrencedygtig pris!
  • Ærlig og gratis mix-feedback

Hvordan fungerer det?

Upload

For at starte et projekt, skal du blot uploade dine sange gennem vores WeTransfer. Her kan du også læse vejledningen til upload. Hvis du ikke er helt sikker på, at det er lige netop os som skal master din musik, kan du altid få en test-mastering - helt uden beregning. Så bliver det ikke federe!

Bestilling og mix-kritik

Når vi har modtaget din musik, sender vi dig en bekræftigelse på din bestilling af mastering. Hvis du har bestilt vores gratis mix-feedback, vil du modtage denne i samme omgang. 

Modtag din mastering

Når din mastering er klar, vil du modtaget et link hvor du kan downloade din musik. Hvis du har nogle rettelser, svarer du bare tilbage på mailen. Så får vi klaret rettelserne hurtigst muligt.