Priser

Herunder ses priserne for vores faste ydelser. Vælg en pakke ved at sende os en mail. Musikprojekter kan dog være af meget forskellig art og kan derved kræve anderledes tilgange. Er der ikke en pris der passer på dit projekt, så hold dig ikke tilbage fra at sende en forespørgsel. Så modtager du et uforpligtende tilbud! 

Vi tilbyder nu også online mixing og mastering til konkurrencedygtige priser! Det eneste du skal gøre er at sende os en mail og uploade dine filer. Derefter vil du modtage dit færdige mix eller master inden for en uge. Ikke nok med at det er nemt, så får du også ubegrænset revisioner, så du er garanteret tilfredshed! Hvis du vil høre eksempler på, hvad vi har lavet, så giv vores referencer et lyt! Kontakt os og få mixet dit musik allerede idag!

Online Mixing

Du har fået optaget dit nummer et andet sted og vil gerne have mixet alle sporene. Du uploader blot dine spor til os, hvorefter du inden for en uge vil modtage en stereofil i .wav format. Online mixing pakken inkluderer ubegrænset revisioner af dit mix, således at du er garanteret tilfredshed! 


Priser
- Mixing af op til 30 spor;  1500 kr. 
- Mixing af 31 spor og op; 2500 kr. 

Vokaloptagelse, mixing og mastering

Du kommer med musikken og får optaget din vokal hos os. Efterfølgende mixer vi vokalen sammen med musikken og master dit nummer, så det er helt klar til udgivelse. 

Pakken inkluderer 
- 1 times vokal indspilning (ekstra kan tilkøbes)
- Mixing af vokal med musik
- Mastering af nummeret

Kor-optagelse

Du har et kor som gerne vil have optaget 6-8 numre. Vi kommer ud med alt udstyr og laver en live-optagelse af jer. Vi kan også være behjælpelige med rådgivning om lokaler med den rigtige akustik, så det bedste resultat kan opnås.

Pakken inkluderer 
- Opstilling af udstyr på location
- 6-8 timers indspilning (inkl. prøve optagelser)
- Mixing
- Mastering
- En CD med numrene på (flere kan tilkøbes)

Singer-songwriter pakke

Du er en singer songwriter med din vokal og ét instrument. Du har 1-3 sange du gerne vil have optaget. Med denne pakke får du 3 timer i studiet med efterfølgende mix og mastering af dine sange. Du får leveret filer som er klar til udgivelse på Spotify, iTunes YouTube osv. 

Pakken inkluderer 
- 3 timers indspilning (ekstra kan tilkøbes)
- Mixing
- Mastering