Priser

Herunder ses priserne for vores faste ydelser. Vælg en pakke ved at sende os en mail. Musikprojekter kan dog være af meget forskellig art og kan derved kræve anderledes tilgange. Er der ikke en pris der passer på dit projekt, så hold dig ikke tilbage fra at sende en forespørgsel. Så modtager du et uforpligtende tilbud! 


 

Online Mastering

Du har et allerede optaget og mixet nummer, som du gerne vil have masteret. Vi ligger sidste hånd på værket og gør din sang helt klar til udgivelse. Hvis du er i tvivl om hvad mastering kan gøre for din musik, så tøv ikke med at kontakte os - Så giver vi gerne en prøve-master af dit nummer

Online Mixing

Du har fået optaget dit nummer et andet sted og vil gerne have mixet alle sporene. Du uploader blot dine spor til os, hvorefter du inden for 7-10 dage vil modtage en stereofil i .wav format. Online mixing pakken inkluderer ubegrænset revisioner af dit mix, således at du er garanteret tilfredshed! Priserne er pr. mix.


Priser
- Mixing af op til 30 spor;  2000 kr. 
- Mixing af 31 spor og op; 3000 kr. 

Vokaloptagelse, mixing og mastering

Du kommer med musikken og får optaget din vokal hos os. Efterfølgende mixer vi vokalen sammen med musikken og master dit nummer, så det er helt klar til udgivelse. 

Pakken inkluderer 
- 1 times vokal indspilning (ekstra kan tilkøbes)
- Mixing af vokal med musik
- Mastering af nummeret

Kor-optagelse

Du har et kor som gerne vil have optaget 6-8 numre. Vi kommer ud med alt udstyr og laver en live-optagelse af jer. Vi kan også være behjælpelige med rådgivning om lokaler med den rigtige akustik, så det bedste resultat kan opnås.

Pakken inkluderer 
- Opstilling af udstyr på location
- 6-8 timers indspilning (inkl. prøve optagelser)
- Mixing
- Mastering
- En CD med numrene på (flere kan tilkøbes)

Singer-songwriter pakke

Du er en singer songwriter med din vokal og ét instrument. Du har 1-3 sange du gerne vil have optaget. Med denne pakke får du 3 timer i studiet med efterfølgende mix og mastering af dine sange. Du får leveret filer som er klar til udgivelse på Spotify, iTunes YouTube osv. 

Pakken inkluderer 
- 3 timers indspilning (ekstra kan tilkøbes)
- Mixing
- Mastering