Priser

Herunder ses priserne for mine faste ydelser. Vælg en pakke ved at udfylde formularen her. Musikprojekter kan dog være af meget forskellig art og kan derved kræve anderledes tilgange. Er der ikke en pris der passer på dit projekt, så hold dig ikke tilbage fra at sende en forespørgsel. Så modtager du et uforpligtende tilbud! 


 

Online Mastering

Du har et allerede optaget og mixet nummer, som du gerne vil have masteret. Vi ligger sidste hånd på værket og gør din sang helt klar til udgivelse. Hvis du er i tvivl om hvad mastering kan gøre for din musik, så tøv ikke med at kontakte os - Så giver vi gerne en prøve-master af dit nummer

Online Mixing

Du har fået optaget dit nummer et andet sted og vil gerne have mixet alle sporene. Du uploader blot dine spor til mig, hvorefter du inden for 7-10 dage vil modtage en stereofil i .wav format. Online mixing pakken inkluderer ubegrænset revisioner af dit mix, således at du er garanteret tilfredshed! Priserne er pr. mix.


Priser
- Stem mixing (max 15 spor);     2000 kr. 
- Fuldt mix (ubegrænset spor);   4000 kr. 

Stem-mastering

Du har et allerede optaget og mixet nummer som du gerne vil have mastered. Du er dog lidt i tvivl om mixet er helt i skabet, så du vil gerne have lavet en stem-master, så jeg kan lave justeringer på de enkelte instrumentgrupper for at få sangen til at spille 100%.