Recordings

Hos The Wave Studio har du både mulighed for at optage hos os eller I jeres vante omgivelser. Vores studie er mobilt og kan komme ud på location, hvor end I vil have det. Vi har fokus på at opnå præcis den lyd I søger. Om det er Old School Rock, Moderne Pop, Jazzy Jazz, Heavy Metal eller noget helt femte? Det er op til jer! Herunder kan I læse om vores optage-services.

Studie recordings

Studie recordings optage highend mikrofon indspilning

I studiet udfører vi traditionelle lag på lag produktioner på baggrund af jeres ønsker og forventninger om det overordnet lydbillede. Hvert instrument kan optages hver for sig, eller vi kan optage forskellige grupper af gangen. Alt sammen for at opnå jeres lyd! Vi gør brug af gode highend mikrofoner og preamps for at opnå det bedst mulige resultat. Vi har ligeledes et fint udvalg af guitarer, forstærkere og pedaler som står til rådighed ved indspilning i studiet. Kontakt os for mere information om det specifikke udstyr i studiet.

Live recordings

Vi udfører feltoptagelser hvor end det skal være. Det kan være en optagelse af jeres band i øvelokalet, i en skov, en parkeringskælder eller hvor end det skal være. I sætter grænsen. Vi har 16 live indgange til rådighed, så vi kan håndtere enhver opgave. Ligeledes udfører vi kor-optagelser i kirker eller andetsteds med den fornødne akustik. Send os en forespørgsel, så finder vi ud af det.

Voice over

Vi optager voice-overs til blandt andet radiobrug, meditations-CD'er, reklamer og speaks. Vi finder mikrofonen der passer optimalt til opgaven og laver den bedst mulige post-produktion, så slutresultatet er helt i top. Vi gør brug af både highend mikrofoner, preamps og forskelligt outboard gear. Kontakt os for yderligere information om udstyret i studiet.